Minden kategória
EN

Hírek


Kezdőlap> Hírek

Optikai időtartomány reflektométer (TB-700)

Idő: 2023-05 30-

Az Optical Time Domain Reflectometer (OTDR), mint a kommunikációs iparág hatékony eszköze, nagy figyelmet kapott hatékony funkciói miatt. Az optikai impulzusok küldésével és a száloptikai kapcsolatokról szórt és visszavert fény fogadásával az OTDR pontosan meg tudja mérni a szál hosszát, az eseménytávolságot, az átviteli csillapítást, az illesztési csillapítást, a visszatérési veszteséget és a hibahelyet, megbízható megoldást nyújtva a szálak azonosítására, telepítésére és üzembe helyezésére.

Az optikai időtartomány reflektométer (TB-700) figyelemre méltó tulajdonságokkal rendelkezik. Többfunkciós funkciókkal rendelkezik, mint például OTDR, VFL, OPM, OLS, veszteségteszt, OLA SE, RJ45 port (távolsági teszt, sorozatteszt), Power Bank és LED lámpa. A 10 az 1-ben kialakításnak köszönhetően a TB-700 egy többfunkciós, nagy teljesítményű eszköz, amely számos mérnöki igényt kielégít.

A TB-700 ISO 9001 tanúsítvánnyal rendelkezik, és megkapta a CE termékvizsgálati jelentéseket. Ez azt jelenti, hogy termékeink minősége és biztonsága nemzetközileg elismert. Ugyanakkor erős kapcsolatokat építettünk ki kínai vezető szolgáltatókkal, köztük a China Mobile-lal, a China Unicom-mal és a China Telecom-mal, hogy a legjobb megoldásokat kínáljuk a vállalkozóknak.

Legyen Ön hálózatüzemeltető, kommunikációs mérnök vagy hálózati javító, a TB-700 az Ön jobbkeze lesz. Segít az üvegszál minőségének átfogó megértésében, és javítja hálózata stabilitását és megbízhatóságát, így feleannyi erőfeszítéssel kétszer jobb eredményt érhet el.

Optikai időtartomány reflektométer (TB-700), dekódolja az optikai szál minőségét, hogy segítse a kommunikációs ipar fejlődését. Ha a TB-700-at választja, akkor egy megbízható, hatékony és sokoldalú szerszámot kap, amely még kényelmesebbé és sikeresebbé teszi munkáját.

További információ a terméklinken keresztül: https://www.tribrer.com/Otdr/multi-function-otdr-tb-700

Forró kategóriák

tetejére