Minden kategória
EN

Hírek


Kezdőlap> Hírek

TriBrer 5 az 1-ben többfunkciós mini optikai teljesítménymérő

Idő: 2023-04 27-

Szia kedveseim

Keresi a jó teljesítmény optikai teljesítménymérő? Miért ne próbálja ki többfunkciós készülékünket optikai teljesítménymérő? Öt funkcióvals, köztük optikai teljesítménymérő, RJ45/RJ11 hálózati kábel teszter, vizuális hibakereső és LED lámpa val vel „SOS” csillogás.

kép

A hullámhossz összesen hat, köztük 850/1300/1310/1490/1550/1625 nm. Két OPM megjelenítési tartomány választható, +10-70 dBm a "T" tartományhoz vagy +26--50 dBm a "C" tartományhoz.

A 10mW kimeneti teljesítményű vizuális hibakereső 8-10 km távolságot képes tesztelni. A 2.5 mm-es upp csatlakozó különféle adapterekhez alkalmas.

kép

Az erős LED-fény segíthet a sötét környezetben történő munkavégzésben, az "SOS" csillogás pedig segíthet abban, hogy vészhelyzetben kilábaljon az elakadásból.

Az RJ45 és az RJ11 hálózati kábeltesztelő erős szekvenciateszt funkcióval rendelkezik.

kép


Emellett a készülék legfeljebb 500 nyomnyi adattárolást tud tárolni, ami kielégíti a napi munka alapvető igényeit. És ne aggódjon könnyen az energia hiánya miatt, 10 percnyi működés nélkül automatikusan kikapcsol, ha bekapcsolja az energiatakarékos módot.

Az OPM-ünk referenciaérték-tárral is rendelkezik. Tárolhatja a referenciaértéket egy veszteségmentes vizsgálószálon, amikor veszteséggel méri a szálat, kényelmes a veszteségérték meghatározása két eredmény összehasonlításával.

További információkért/termékek adatlapért a www. tribrer.com.


Forró kategóriák

tetejére